Kutyanapközi és képzés is...


Sokat dolgozik, és túl kevés ideje marad a kutyájára? Azt akarja, hogy az Ön kutyája is ilyen boldog legyen? Hozza el, sokkal jobb árakkal várjuk, mint gondolná!

kutyanapkozi

Jöjjön el, próbálja ki a kutyanapközit, a napijegy már 3 000 Ft-tól elérhető. Mindenkivel játszunk, mindenkit megfuttatunk. 

Ha tetszik a kutyanapközi, vásárolhat nagyobb tételben is: a hetijegy 12 000 Ft*. Így a napi ár már csak 2 400 Ft, vagyis hetente megtakaríthat 1 napi költséget.

De elérhet még jobb napi árat is: a havi bérlet 44 000 Ft, így - havi 22 munkanappal számolva - naponta 2 000 Ft-ért foglalkozunk a kutyájával. A heti jegyhez képest több, mint egyhatodnyi megtakarítás, de a naijegyhez képest már a teljes ár harmada!

Ha ezeket a valóban kitűnő árakat összeveti azzal, hogy napi 10 órát is itt tudja hagyni a kutyáját - ráadásul ennyire kellemes, neki való környezetben, ilyen hatalmas kifutón, ennyi barát között...

Esetleg elődordulhat, hogy nem tud érte jönni, vagy egyszerűen kényelmesebb Önnek, itt hagyhatja éjszakára is, elalhat a panzióban. A napközis kutyák természetesen kedvezményt kapnak a kutya panzió áraiból is, minél hosszabb bérletük van, annál többet!

Természetesen lehetőség van képzésre is, ahol az alapvető utasításokat megtanítjuk. Ennek a díja elég széles tartományban változik a kutya temperamentumától és a képzés intenzitásától függően. Ha gyors erdményt akar minél kisebb ráfordítással, van egy speciális ajánlatunk az Ön számára:

Jelentkezzen be 2 hetes bentlakásos intenzív tanfolyamunkra!

  • Mert minden nap képzés van, míg egy hagyományos kutyaiskola általában heti 2 alkalommal akár 2 hónapig is eltart
  • Mert csak egyszer kell elhozni és hazavinni a kutyát, így a járulékos idő és az ezzel járó munka, benzin stb. ráfordítás a töredékére csökken
  • Mert a képzések között eltelt időtartamok sokkal rövidebbek, ami nagyságrendekkel gyorsítja a tanulási folyamatot, és - legyünk őszinték - a gazdi közben nem tudja elrontani a kutyát
  • Mert ha most jelentkezik,...
...mindössze 56 000 Ft-ba kerül,

napi képzéssel és teljes ellátással - szállással, táplálással, felügyelettel, biztosítással!
 

Fontos!

Ez csak egy felajánlott lehetőség arra, hogy a kutyája képződjön: Természetesen minden kedves érdeklődőnknek személyre (és kutyára) szabott programot és ajánlatot alakítunk ki a szándékaitól és a lehetőségeitől függően, hívjon bátram, akár most:

+36 20 922 4075

Garancia a biztonságra

kutyapanzio-garancia

Vendégeink biztonságát a Generali garantálja.

Olvasson véleményeket!

kutyapanzio-referenciak

Adatai is biztonságban


gdpr-logo